Basistraining via videolespakket

Beginnen wanneer je wilt

< Terug naar overzicht

Energie waarnemen, nieuwe energie, voorbij de waan van de dag, vertrouwen, meer plezier en gemak…

In deze training leer je af te stemmen op je eigen essentie. De ratio ken je waarschijnlijk al wel, in deze training leer je vooral over je onderbewuste en je traint intuïtie, voelen en echt weten tot een betrouwbaar kompas in je dagelijks leven.

Je maakt uitgebreid kennis met de wereld van energie, bewustzijn en intentie en je oefent hier intensief mee. Je leert energie waar te nemen en te gebruiken. Je verhoogt je ‘energie-frequentie’.
Dit alles brengt je meer vertrouwen, meer kracht, helderheid, gemak en energie en minder stress en vermoeidheid. Je gaat jezelf op een andere manier kennen en dat brengt je bij jezelf. Je gaat als vanzelf je leven op een meer comfortabele manier leiden en misschien wel andere, meer passende wegen bewandelen.

De training is een praktische mix van weten, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven en je hebt er je verdere leven plezier van. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren en het brengt al langer gewenste veranderingen in gang.

Waarover je concreet leert

 • Energie: hoe je het waarneemt, hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn en veranderingen kunt gebruiken. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Je gaat je eigen energiefrequentie verhogen.
 • Je eigen persoonlijke ruimte: je leert om in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf te blijven.
 • Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
 • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.
 • De training is een echte ‘ervaar- een doe-training’, het is een mix van ‘energie stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. We helpen je de wijsheid van je ziel en van de ‘energiewereld’ te laten doordringen in je dagelijks leven.
 • Ook als je de training ooit al ‘live’ gedaan hebt is deze training een aanrader, je hebt dan alle basisoefeningen opgebouwd in 40 jaar intuïtieve ontwikkeling tot je beschikking: voor jezelf om nog eens te herhalen of bijvoorbeeld voor in je werk.

Het trainingspakket bevat:

 • 10 lessen. Dit zijn youtubelessen die in Google Classroom staan. Je hebt ze permanent tot je beschikking.
 • De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, vaak aan de hand van soms duizenden jaren oude kennis, die we in de loop der jaren uit onze vele reizen naar bijzondere gebieden en lokatie hebben gehaald.
 • Een beknopte reader met uitleg en achtergrondinformatie.
 • 5 losse oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.
 • Eenmalig een skypesessie waarin je je vragen kunt stellen, je kunt hier zelf een afspraak voor maken. Je kunt overigens altijd een mail sturen of even bellen als je ergens tegenaan loopt. Daarnaast zullen we een aantal malen per jaar een collectieve zoom-les verzorgen, waar we oefenen en waar je je vragen kunt stellen.

Introductieles doen of uitleg over de training?

Klik hier voor een introductiefilmpje en hier voor les 1 (de enige vrij beschikbare les).

Na deze training

Na deze module kun je in de opleiding De Grote Reis stappen, waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Dit doe je ‘live’, dus niet online, omdat het zonder andere mensen gewoon niet gaat. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.
Online zijn er vervolgmogelijkheden om thematrainingen te doen, zoals Overgave en Vertrouwen en Wijze Besluiten nemen.

De Algemene Voorwaarden vind je hier.

Bekijk ook De Grote Reis en Master

 

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Trainer

Tjeerd Gorter

Studiebelasting

10 lessen van een ruim uur en zo vaak oefenenen als jezelf wilt

Voor wie?

Je wilt groeien en ontwikkelen en leren over energie, intuïtie en bewustzijn en dat in je eigen tijd en op je eigen manier wilt doen.

Kosten

€ 175

Inschrijven

Via de inschrijvingslink hieronder.