Splendid PROJECTEN

De aarde en natuur zijn enorme procesversnellers. Ga eens met je team naar buiten. Of… nodig de aarde eens aan tafel uit.

Aarde en natuur als facilitators

We nemen jou en je team of organisatie ook graag mee naar buiten. De natuur werkt ontspannend, verdiepend en versnellend om inzicht te krijgen, te transformeren en om mensen te verbinden. Het buitengevoel maakt al zoveel meer mogelijk dan een kantoorruimte. Je gaat als vanzelf en uitgenodigd door ons als begeleiders andere perspectieven zien.
We gebruiken hiervoor zowel onze aardkundige kennis als ons vak als bewustzijnstrainers. Deze unieke combinatie maakt dat wij precies weten hoe je de specifieke sfeer en energetische kwaliteiten van een gebied gericht kunt inzetten bij het oplossen van vraagstukken en het vlottrekken of versnellen van processen. Sterker nog, we kiezen het gebied gericht uit bij jouw vraag. Dus, waarom niet eens een vergadering, event  of (brainstorm)sessie buiten? Of maak met je team eens een heel bijzondere reis! Wij faciliteren het en koppelen het graag aan een gerichte vraag. Voor grotere en langer processen werken we ook met andere facilitators.

De aarde streeft altijd naar harmonie. Het water stroomt oneindig door, van hoog naar laag en zonder overwegingen…