Splendid PROJECTEN

Organisatiereading: in no-time naar de kern

Intuïtie als betrouwbaar analyse-instrument 

Steeds meer managers, bestuurders en ondernemers leren vertrouwen op het antwoord dat hun intuïtie hen vertelt. Het richting hieraan geven is soms lastig. Echt luisteren naar wat je intuitie vertelt en dit afwegen tegen wat je hoofd je vertelt. Daarbij heeft ook de organisatie, de mensen bij elkaar een gezamenlijke energie, een cultuur waarin je beweegt. ‘Energie’ lijkt misschien een vaag begrip. Maar ook weer niet. Want iedereen weet hoe het voelt als ergens een negatieve energie hangt. In die zin hangt alles samen met energie. Mensen en organisaties hebben hun onmiskenbare energie en die kun je leren kennen. Dat kan je doen door de energie te laten lezen (‘readen’) of zelf te leren duiden. Ook de energie van een organisatie kan je ‘lezen’.  Zoals je een systeem-opstelling kunt doen, kun je ook energetisch kijken wat speelt. Splendid Business kan je hierbij helpen door zichtbaar te maken wat de heldere onderstroom, de richting van het bedrijf is en wat aan de andere kant de flow belemmert.

Wat geeft een organisatiereading?

Onze consulten worden gedaan door ervaren readers, die zelf ook uit het bedrijfsleven komen en geschoold zijn in het neutraal en nauwkeurig waarnemen van de energie, van datgene dus dat zich onder de oppervlakte afspeelt. In de readings krijg je in anderhalf uur een schat aan informatie over wat er nu werkelijk in essentie in je team of organisatie speelt. We horen vaak terug dat je in een reading meer informatie krijgt dan na drie maanden onderzoek in je organisatie.

We kijken in zo’n reading naar de organisatie en waar nodig ook naar jouw persoonlijke rol in dit geheel.

We lezen alle mogelijke organisaties: bedrijven, overheden, scholen, zorginstellingen, etc

Momenteel wordt een nieuwe organisatie opgericht Organiessentie om vandaaruit de readings te doen. Dit is een samenwerkingsverband vanuit Splendid-life en OmZin.

Wij komen graag langs in je team of organisatie om readings te doen!