Gelukkiger en stralender leven Oeroude wijsheid aanspreken Gemakkelijk en moeiteloos handelen

Splendid-Life in het kort:

  • We scholen over energie: energie waarnemen, afstemmen op je eigen bron en onderbewuste, van overmatig denken naar ervaren en voelen als kompas, goed voor jezelf en je energiebalans zorgen en bij jezelf blijven in alle mogelijke situaties. Je leert om te gaan met veranderingen in jezelf en in de buitenwereld.
  • Het geleerde dringt direct en diep in je dagelijks leven door: privé en professioneel.
  • De aarde en natuur en de verbinding daarmee vormen een belangrijke pijler in alles wat we doen. We zijn deel van de natuur en we kunnen hier veel van leren. Zeker nu.

Wat brengt het je?
Gewenste veranderingen komen op gang. Je krijgt onder andere meer vertrouwen,vrijheid, rust, gemak, inspiratie, vertrouwen en plezier. Je brengt al langer gewenste veranderingen op gang en leert ook omgaan met veranderingen in de buitenwereld.

We werken door middel van training, reizen en excursies, reading en healing en in landschapsprojecten.

Wat mensen over ons zeggen:

“Ik maak gewoon veel betere grappen als ik gegrond ben”

“Heel laagdrempelig en licht en tegelijkertijd hebben de meditaties een ongelooflijke impact!”

“Alles kan en mag er zijn deze reis, er is geen oordeel. Mijn persoonlijke ontwikkeling is zo in een sneltreinvaart terecht gekomen…”

“Alleen door de oneindige ruimte die ik op deze reis kreeg, heb ik het helemaal kunnen doen!”

In zijn boek Levend Land neemt Tjeerd Gorter je mee op reis langs oude en nieuwe kennis over de aarde. Er spelen in onze tijd flinke vraagstukken, zoals overklimaat en milieu, over de grote aantallen mensen met stress en burn-out, over hoe we onze besluiten nemen, etc. Door opnieuw met bewustzijn betekenis aan de aarde toe te kennen, kunnen veel antwoorden op dergelijke vragen tamelijk simpel gevonden worden. Het boek bevat een groot aantal praktische handvatten om de aarde opnieuw te leren kennen en ervaren en vooral om de persoonlijke verbinding ermee op een diep niveau te beleven. En vooral is het een ode aanonze wonderschone planeet!


Tjeerd Gorter
energetisch facilitator