Splendid PEOPLE

Kinderen en ouders

In de toekomst hebben we een sterke, moedige, wijze, creatieve en liefdevolle generatie nieuwe leiders op deze planeet nodig om de uitdagingen van de aarde op te lossen en een positieve toekomst voor de hele mensheid te creëren. “Splendid-people” wil op een heldere en liefdevolle wijze kinderen en hun ouders ondersteunen binnen deze ontwikkeling van bewustzijn en innerlijke groei.

We gunnen onze kinderen alles, we wensen hen én onszelf een fijn en vervuld leven, we “werken” daar hard aan…
Ondertussen voelen we ons vaak moe en missen het plezier, de vitaliteit en de tijd om onze werkelijke dromen te leven en te verwezenlijken…

We leven in een tijd waarin alles op z’n kop lijkt te staan… constante  veranderingen en onzekerheden komen op ons en onze kinderen af. Iedere keer weer schakelen we onze flexibiliteit in om te voldoen aan de wensen en de eisen die de “buitenwereld” aan ons stelt of verwacht. Hoe blijven we trouw aan onze compassie, onze talenten en creativiteit?
Hoe leren we onze kinderen te vertrouwen op hun eigen kracht én de natuurlijke kracht van hun innerlijke levendigheid….?

Splendid-People neemt je mee naar de “menselijke maat”.
Met de voeten op de grond in contact met de aarde, in verbinding met onze partner en onze kinderen. De innerlijke stroom van het leven stroomt door ons heen en uit zich in creativiteit, plezier, vertrouwen, liefhebben, zorg dragen voor jezelf en je omgeving….
Laten we daarop vertrouwen en ervan genieten!

 “We are a human being, not a human doing”