Splendid People

Persoonlijke reading

Inzicht

Soms kom je zelf niet helemaal uit je vragen, of wil je gewoon iets weten over het hoe en waarom van een situatie. We geven uitgebreide readings en healings over je vra(a)g(en) (werk, relaties, familie, ouderschap, algemene levensvragen, nieuwsgierigheid, etc.). Een reading is een gerichte, neutrale en intuïtieve waarneming waarbij op jou en je vragen wordt afgestemd en ook op de eventuele vraag onder jouw vragen wordt afgestemd.

Tijdens of aan het eind van een reading krijg je ook een healing, dit is het in balans helpen brengen van jou en je energie. Je kunt ook alleen voor een healing komen.

Een uitgebreide reading duurt zo’n 1,5 uur.

Korte readings

We kunnen ook heel snel op actuele vragen of wensen in gaan door live, per zoom, skype, telefoon of zelfs via een ingesproken opname even mee te kijken of een healing te krijgen. Dit kan soms in een half uurtje.

Voorbeelden: je staat voor een keuze, je komt er niet helemaal uit. Je kunt ons even simpel naar de energie van de verschillende opties laten kijken.

Je kind slaapt slecht. Vraag een healing op afstand en sta versteld van het effect.

Je wilt je huis verkopen of een huis kopen. In het eerste geval maken we het huis energetisch voor je schoon, in het tweede geval kijken we even ‘in de energie’ met je mee.

Zo simpel en verweven met het dagelijks leven kan het zijn.

Overige readings

In het kader van ons werk voor organisaties doen we ook organisatiereadings en gebiedsreadings.

Afspraak maken

We doen de readings live in Austerlitz of via Skype, FaceTime of Zoom. Je kunt meer informatie vragen of een afspraak maken door te mailen ([email protected]) of door even te bellen 06 28128145 (Tjeerd), 06 11425495 (Marian).