Splendid TRAINING

Themablokken in de Master-vervolgopleiding

Specialiseren

De Master Conscious People bestaat uit een aantal thematische verdiepingsblokken. Je kunt aan meedoen na de opleiding De Grote Reis of na een reading- of reading-vervolgopleiding elders. In je voorgaande opleiding heb je veel geleerd over het werken met energie, over je eigen energie, over je eigen plek en over de energiewereld. In de Master ga je hier uiteraard mee verder en ga je verdiepen en specialiseren, zodat je het geleerde steeds meer gaat ‘leven’! Het gebruik van je energie-instrumenten in het leven van alle dag blijft de volle aandacht houden.

Momenteel worden alleen de periodieke lesavonden aangeboden:

Periodieke Lesavonden

Ongeveer eens per maand is er les voor iedereen die de Grote Reis heeft afgerond of een en ander in de Master heeft gedaan. Doel is de energieflow te blijven voelen en meenemen in je leven en het lezen te blijven oefenen. De thema’s worden per keer bepaald. Je kunt ook zelf onderwerpen en vragen aandragen. Eerstvolgende data:  20/9, 25/10, 22/11, 13/12, live in Doorn.

Je kunt je per keer opgeven of een strippenkaart aanschaffen (dan betaal je aanmerkelijk minder per les). 1 les: €37,50, 5-lessenkaart: €165, 10-lessenkaart €300, 14 lessenkaart: €435.

Overige verdiepingsblokken

Deze worden zo nu en dan, bij voldoende belangstelling aangeboden.

  • Dromen en verlangens manifesteren: over creëren en meer begrip over de energetische principes.
  • Systemen en organisaties: lezen van systemen en jouw relatie ermee bijstellen.
  • Conscious Portals: over de poorten en overgangen in je leven. Thema’s:  leven en dood, veranderingen, ‘zijn’, karma. Het blok geeft veel eigendom over jezelf en je leven.
  • Landscapereading: Een hele praktische manier om de verbinding met de aarde en het universum te ervaren is het ‘snappen’ van een landschap. Je leert in dit blok het landschap te lezen, vanuit het kaartbeeld, maar ook vanuit ‘het veld’.
  • Master reis naar Connemara, Ierland. Misschien wel een van de mooiste streken ter wereld…

Foto hieronder: Killary Harbour, Connemara, Ierland