Splendid TRAINING

Themablokken in de Master-vervolgopleiding

Periodieke Lesdagen voor afgestudeerde readers

Voor  iedereen die de Grote Reis heeft afgerond of elders een readingopleiding heeft gevolgd zijn er themadagen, waarin je met elkaar readings en healings uitwisselt. Iedere keer is er een ander actueel thema en vaak ook gerelateerd aan onze plek op de aarde. Je verdiept het werken met energie en je blijft mooi op stroom. De volgende (zon)dagen zijn gepland:

13 februari: Healing dag, met healings op het DNA, cel en immuunsysteem. Schoonmaken van de eigen healingenenergie en hierop reden.

3 april: de natuurwetten en hoe we deze in ons leven kunnen laten doorwerken. Angst is dan geen issue meer. We doen deze dag paradoxaal genoeg binnen. Er zijn voldoende gelegenheden op excursies om dit buiten in de praktijk te brengen.

29 mei: Een dag over onze wereldgeschiedenis, buiten de schoolboeken om. Wat zijn we vergeten? Het geeft weer een ander gevoel over wat je bent… We wisselen onder andere een reading uit over jouw carrière op aarde en over wat er nu op z’n plek wil vallen.
4 september: Andere volkeren hebben veel meer traditie met voorouders en hoe deze gewoon nog doorleven. Hoe doe jij dit? Hoe sta jij in de familietraditie? Ook de tapes passeren deze dag de revue.
De kosten per dag zijn €75 of twee strippen. We geven momenteel alleen nog kaarten van 5 strippen uit (€165), dit is in verhouding goedkoper dan de prijs per les (€37,50).
Opgave: tot een week van tevoren.
Aantal deelnemers: minimaal 6

Deze opzet betekent ook dat de eerdere opzet via maandelijkse maandagavonden stopt.

Organisatie- en systeemreading

Er start weer een blok in het najaar. Informatie volgt.