Splendid TRAINING

Opleiding-/Trainingslijn bewustzijn en intuïtie > Basistraining

Basistraining

Momenteel alleen via het digitale lespakket

In deze training leer je af te stemmen op je eigen essentie. De ratio ken je waarschijnlijk al wel, in deze training leer je vooral over je onderbewuste en je traint intuïtie, voelen en echt weten tot een betrouwbaar kompas in je dagelijks leven.

Je maakt uitgebreid kennis met de wereld van energie, bewustzijn en intentie en je oefent hier intensief mee. Je leert energie waar te nemen en te gebruiken. Je verhoogt je ‘energie-frequentie’.
Dit alles brengt je meer vertrouwen, meer kracht, helderheid, gemak en energie en minder stress en vermoeidheid. Je gaat jezelf op een andere manier kennen en dat brengt je bij jezelf. Je gaat als vanzelf je leven op een meer comfortabele manier leiden en misschien wel andere, meer passende wegen bewandelen.

De training is een praktische mix van weten, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven en je hebt er je verdere leven plezier van. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren en het brengt al langer gewenste veranderingen in gang.

Waar je concreet over leert

  • Energie: hoe je het waarneemt, hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn en veranderingen kunt gebruiken. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Je gaat je eigen energiefrequentie verhogen.
  • Je eigen persoonlijke ruimte: je leert om in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf te blijven.
  • Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

In de training gaan we ook naar buiten. Gericht natuur- en krachtplekken bezoeken en er de informatie uit halen, versnelt processen in hoge mate.

De eerstvolgende training

Plaats

Live in Doorn, Jan Ligthartlaan 1

Data

2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 6/4, 13/4, 19/4, 19.00 – 21.30
Kosten

€ 245,-
De studiebelasting

Deze bestaat uit de lesavonden zelf. Geadviseerd wordt wel om thuis regelmatig te oefenen, 1-3 uur per week.

Na deze training

Na de training kun je in de opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’.
De training is er ook in online-vorm. Vraag naar de mogelijkheden of kijk hier op deze site. Ook zijn er vervolgtrainingen online.

De Algemene Voorwaarden vind je hier.

Bekijk ook De Grote Reis en Master