Reizen zal nooit meer hetzelfde zijn!

De reizen en excursies van Splendid geven een volstrekt unieke vakantie-ervaring: het is intens ervaren en genieten, je reist door prachtige landschappen binnen en buiten Europa en naar zeer speciale plaatsen. Er is een bijzondere begeleiding. Je gaat namelijk gericht en neutraal de plekken ‘voelen’, je leert het landschap te ‘lezen’ en je ‘resoneert’ erop, je laat je letterlijk raken. Het brengt je bij je eigen richting en de antwoorden op je vragen. Zo neem je de kennis van een plek of het gevoel van de natuur mee naar huis en je verbindt je opnieuw met de aarde, waarvan je letterlijk deel van uit maakt.

Kenmerken van onze reizen

  • Groepsgrootte: 6-14 deelnemers
  • Begeleiding: Tjeerd Gorter is zowel landschapskundige als een ervaren proces- en reisbegeleider.
  • Ontspanning, ontstressen, bezinning, genieten, ruimte, gemak, nieuwe gebieden en plaatsen ontdekken en een fijne sfeer.
  • Je leert op een nieuwe manier naar landschappen en bouwwerken te kijken. Reizen zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • We compenseren de uitstoot van de reizen door vergroening via JustDiggit
  • We werken samen met Meru Travel, waardoor de reizen onder ANVR en SGR-regelingen vallen.

Organisatorisch

  • Je schrijft je per mail in. Bij voldoende inschrijvingen ga je je ook formeel inschrijven. Dit verloopt via Splendid Travel bij Meru Travel. Je bent zo verzekerd van  de garanties via SGR, ANVR en dus  het Calamiteitenfonds.
  • Je sluit zelf ook een reis- en annuleringsverzekering af.
  •  Voor de meeste reizen geldt dat je zelf je heen- en terugreis boekt. Dat is niet altijd het geval. Zo zijn we bezig om op meer duurzame wijze naar de bestemming toe te reizen. Dat betekent dat de heen- en terugreis bijvoorbeeld per busje zal plaatsvinden of collectief met de trein. Per reis wordt dit vermeld.

Wat mensen over ons zeggen

“De Engeland reis was voor mij een openbaring waar verleden en heden door elkaar liep en de ley-lijnen duidelijk voelbaar waren al wandelend door de natuur. Er was ook ruimte om op eigen houtje op onderzoek uit te gaan hetgeen ik erg fijn vond. De plek waar we logeerden was helemaal af.”

“Hij begeleidde het prettig en kalm met alle ruimte om er je eigen beleving in te kunnen vinden.”

“Wat de energie reizen mij geven is “Het thuis komen bij mezelf”.
 Inzichten krijgen van het leven in mijn leven.
Dat alles met een lach en een traan.
Aan het einde van de reis ben ik veel lichter en heb ik veel meer ruimte voor mezelf.
Meer plezier en gemak doordat er dingen helder zijn geworden.”