Krachtplekken van Vlaanderen

8 juni
10:00 - 17:00

< Terug naar overzicht

Een verrassend en energierijk land

Dagexcursie 8 juni

Vlaanderen heeft vele bijzondere en verrassend krachtige energieplekken. De levensenergie van de aarde stroomt hier ‘dicht onder de oppervlakte’ en parels van ‘krachtplekken’ rijgen zich aaneen. De plekken concentreren zich op de zandstenen ruggen, de zogenaamde Getuigenisheuvels.

We starten bij een dolmen in het Kluisbos en bezoeken daar ook De Liefdesbron. In dit bos nemen we de tijd voor de ‘warming-up’. Vervolgens rijden we door naar de Sint-Hermesbasiliek in Ronse, een oud bedevaartcentrum. Momenteel vinden restauratiewerkzaamheden in de crypte onder de basiliek plaats. Hopelijk zijn ze net weer klaar (volgens de site is dat dan net het geval). Dat is dus nog even afwachten. Naast Ronse ligt het Muziekbos met een ruïne en iets verderop een kapelletje. De Muur van Geraardsbergen, bekend van vele wielerkoersen, is het volgende punt en met name de Kapel op de Oudenberg. Dit is wel een heel bijzondere energieplek…

Op iedere plaats staan we uitgebreid stil en doorvoelen de essentie van de energieplek en wat voor jou de uitnodiging van deze plek is.

Klik hier voor een uitleg, opgenomen voor de eerdere tweedaagse excursie van drie jaar geleden op de Oudenberg, ofwel de bij wielerliefhebbers heel bekende Muur van Geraardsbergen.

Ter overweging: knoop er een avond van tevoren aan vast.

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Excursie-leiding

Tjeerd Gorter

Hoe reizen we?

We reizen zoveel mogelijk gezamenlijk in eigen auto's. De kosten worden gedeeld. We verzamelen om 10.00 in het Recreatieoord Kluisbos, Poletsestraat 59, 9690 Kluisbergen, België

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt krachtplaatsen te bezoeken en deze te ervaren. Op elke plek worden energetische 'ervaar-oefeningen' gedaan. Reizen zal hierna nooit meer het zelfde zijn!

Aantal deelnemers

6-14

Kosten

40 euro, exclusief de eventuele toegang tot de crypte in Ronse.

Extra informatie

Kleding aangepast aan het weer, iets te eten en drinken. We onderweg ook wel ergens koffie, thee en iets simpels, maar geen uitgebreide maaltijd.

Inschrijven

Stuur een mail naar [email protected]