Krachtplekken van Vlaanderen

11 juni
10:00 - 17:00

< Terug naar overzicht

Een verrassend en energierijk land

11 juni

Vlaanderen heeft vele bijzondere en verrassend krachtige energieplekken. De levensenergie van de aarde stroomt hier ‘dicht onder de oppervlakte’ en de pareltjes rijgen zich aaneen.

We starten bij een dolmen in het Kluisbos en bezoeken daar ook De Liefdesbron. In dit bos nemen we de tijd voor de ‘warming-up’. Vervolgens rijden we door naar de Sint-Hermesbasiliek in Ronse, een oud bedevaartcentrum. Naast Ronse ligt het Muziekbos met een ruïne en iets verderop een kapelletje. De Muur van Geraardsbergen, bekend van vele wielerkoersen, is het volgende punt en met name de Kapel op de Oudenberg. Een wel heel bijzondere energieplek…

Op iedere plaats staan we uitgebreid stil en doorvoelen de essentie van de energieplek en wat voor jou de uitnodiging van deze plek is.

Klik hier voor een uitleg, opgenomen voor de eerdere tweedaagse excursie van drie jaar geleden op de Oudenberg, ofwel de Muur van Geraardsbergen.

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Excursie-leiding

Tjeerd Gorter

Hoe reizen we?

We reizen zoveel mogelijk gezamenlijk in eigen auto's. De kosten worden gedeeld. We verzamelen om 10.00 in het Recreatieoord Kluisbos, Poletsestraat 59, 9690 Kluisbergen, België

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt krachtplaatsen te bezoeken en deze te ervaren. Op elke plek worden energetische 'ervaar-oefeningen' gedaan. Reizen zal hierna nooit meer het zelfde zijn!

Aantal deelnemers

6-14

Kosten

40

Extra informatie

Kleding aangepast aan het weer, iets te eten en drinken. We onderweg ook wel ergens koffie, thee en iets simpels, maar geen uitgebreide maaltijd.

Inschrijven

Stuur een mail naar [email protected]