Door de poort

Start woensdagavond 2 februari
19:15 - 21:45

< Terug naar overzicht

Onvoorwaardelijk, met overgave, vertrouwen en vreugde af (blijven) stemmen op wat je ‘bezielt’

“We moeten ons hele leven op planeet aarde opnieuw gaan ontwerpen en inrichten”, aldus Robbert Dijkgraaf in het wetenschappelijk jaaroverzicht. Het helpt dan om je niet te laten afleiden, steeds af te blijven stemmen op de oneindigheid en op de grote universele stroom van vreugde en bewustzijn. En dat is precies wat we in deze training gaan doen!

Dit is de lijn van de training:

  1. Hoe kom je geheel tot je kern en tot de kern waar het voor jou om draait en hoe blijf je daarbij? Je gaat de ruis en de standpunten van jezelf en die in deze tijd zomaar je ruimte binnenkomen, loslaten.
  2. Wat speelt er energetisch in  ons collectief, hoe verhoudt je je daartoe en hoe wil je dat? We zoomen hierbij in op overgangen of poorten in dit en andere tijdperk(en) en welk effect dit op jouw stemmingen en stappen heeft.
  3. Wat voel je vervolgens in jezelf opborrelen aan ideeën en inspiratie? Wat zijn daarin al die oneindige mogelijkheden als je je creaties verbindt met aarde, kosmos en oneindigheid? Je maakt hier contact met het zogenaamde kwantumveld en je leert dit aan te spreken en jezelf en je plannen ruimer te bekijken.
  4. Om ook echt ruimte te maken, ga je oude beren op de weg aankijken, accepteren en loslaten, zoals piekeren, allerlei oude programmaties, angst en controle. Je laat deze ‘beren’ op z’n plek vallen. Zo ontstaat er steeds verder ruimte voor jou. Je maakt dan de (poort naar de) magische energiewereld en de bijbehorende kwaliteiten van moed, vertrouwen en overgave in jezelf vrij om je potentieel te leven.
  5. Tijdens de training staan we uiteraard ook stil bij het bewust je energieniveau verhogen, bij het in je centrum blijven (jezelf bewegen op het kruispunt van het dagelijkse en eeuwige) en bij het steeds integreren van je nieuwe bevindingen in je leven. Ook staan we nog uitgebreid stil bij de ondersteunende bronnen van de natuurkrachten, voorouders en inheemse volkeren.
  6. Natuurlijk zit je veel met je ogen dicht energie te stromen, maar we ondersteunen dit alles ook via korte videos en beelden met kennis en informatie. Dat is dan weer het voordeel van online werken…

Toelichting

De wereldwijde chaos, beweging, verwarring en de op handen zijnde gevolgen van onze omgang met de aarde (klimaat, biodiversiteit, stikstof, uitsterven van soort) lijken een aanwijzing te zijn dat we op het einde van een tijdperk leven of in een nieuwe lus van de spiralen van de tijd terecht aan het komen zijn. Dat kan natuurlijk verkeerd aflopen, maar het is ook een kans en het is aan ons allemaal om niet bij de pakken neer te zitten en van deze gelegenheid een overgang te maken naar een nieuwe, mooie tijd, waarin we samen met de aarde leven in plaats van erop.

Het fenomeen Corona bracht al met zich mee dat talloze mensen zich gingen afvragen wat ze nu eigenlijk in het leven willen en velen gingen vrijwillig en soms noodgedwongen nieuwe dingen doen. Ook zijn er talloze innovatieve en hoopvolle initiatieven. Technologische innovaties, gecombineerd met quantum bewustzijnssprongen. Dat hebben we nodig en de continue aandacht op de groei die hieronder zo nadrukkelijk aanwezig is. Vandaar deze training.

Afgelopen twee jaar gaven we veel les over deze tijd. Deze training bundelt en concentreert dat allemaal.

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Trainer

Tjeerd Gorter

Studiebelasting

8 online-lessen woensdagavonden 2/2, 9/2, 16/2, 23/2, 9/3, 16/3, 30/3 en 6/4, 19.15 - 21.45

Voor wie?

Iedereen de minimaal een basistraining heeft gevolgd en grip wil krijgen op zichzelf in deze tijd.

Aantal deelnemers

6-14

Kosten

€320, inclusief de 8 meditaties en reader. Heb je deze al? Dan kost de cursus €280

Inschrijven

Via een mail aan [email protected]