Van droom en verlangen naar manifestatie

Start donderdagavond 10 februari
19:15 - 21:45

< Terug naar overzicht

Je intenties realiseren volgens natuurlijke, universele en energetische principes

Heb je je wel eens afgevraagd waarom plannen soms wel lukken en soms totaal niet en hoe dat komt? Wil je hier meer grip op krijgen?

Zes live-lessen over hoe je creëert en manifesteert vanuit oeroude energetische principes. Sommigen noemen dit ‘het veld’, anderen baseren zich op de quantum mechanica.  Weer anderen putten uit oude inheemse tradities. Hoe dan ook, heb je een verlangen? Dan is dit een mooie gelegenheid het in de verf te zetten!

Er zijn een aantal universele principes van groei en creatie. Zo zijn er de cycli van geboorte, leven en dood, maar ook de ritmes van de seizoenen: geboorte in de winter, groei in het voorjaar, bloei in de zomer en de oogst in de herfst. Je kunt ook denken aan beschavingen die met een krachtig oorspronkelijk vuur ontstaan, groeien, bloeien, maar uiteindelijk ook weer uiteenvallen en in iets anders transformeren.
Dat laatste geeft al aan dat het feitelijk geen cirkels zijn, maar meer spiralen van geboorte, groei, bloei, oogst waarna het geheel op een nieuw niveau van bewustzijn komt en er weer een nieuwe omloop in de spiraal van leven en creatie begint. Er is altijd groei, ook al is dat niet altijd met het gewone oog zichtbaar… Niet voor niets zijn spiralen een steeds weer terugkerend symbool en komen voor in het levensontwerp van de gulden snede, ons dna, de melkwegspiralen en bijvoorbeeld de spiralende energiebanen in het landschap.
Effectief creëren en manifesteren begint bij het onderkennen van deze universele ritmes en andere natuurlijke, energetische wetmatigheden. In de natuur gaat dat creëren vanzelf, wij mensen hebben te maken met de geweldige kwaliteit van het denken wat tegelijk ook een behoorlijk handicap kan zijn in het volgen van de natuurlijke stroom. In deze training nemen we je mee langs de onder het leven liggende energiewereld en wetmatigheden en loodsen we je in een aantal stappen van droom, verlangen, intentie, naar manifestatie van je intenties en plannen! Dit gaat niet over met wilskracht ‘neerzetten’ of -aan de andere kant- over ‘hopen’. Het gaat over afstemmen.
De training is een mix van energie stromen, voelend beschouwen, visualiseren, praktische oefeningen, een plan maken, doen en van elkaar leren. We proberen de wijsheid van je ziel en van de ‘energiewereld’ te laten doordringen in je praktische plannen. Je maakt in de training een hele cirkel of omloop in de spiraal voor een van jouw belangrijke intenties.

PRAKTISCHE GEGEVENS

Trainer

Tjeerd Gorter

Locatie

Jan Ligthartlaan 1, Doorn

Studiebelasting

6 live-lessen donderdagavonden 10/2, 17/2, 24/2, 10/3, 17/3, 31/3, 19.15 - 21.45

Voor wie?

Iedereen de minimaal een basistraining heeft gevolgd en grip wil krijgen op creëren en manifesteren.

Aantal deelnemers

6-14

Kosten

€210

Inschrijven

Via een mail aan [email protected]