Webinars en kennismaking

15 februari
19:30

< Terug naar overzicht

Gratis sessies over hoe energie, intuïtie en krachtplekken

We geven regelmatig gratis themasessies over energie, intuïtie en krachtplekken en het effect hiervan op je vitaliteit, energiebalans en de concrete stappen in je dagelijks leven. Je kunt hier kennismaken, maar ook als je al Splendid-ervaring hebt meedoen om lekker op stroom te blijven.

Er staan de volgende webinars gepland:

15 februari: Uit de Waan van de Dag

Hoe vaak zeggen we niet dat we ergens niet aan toe zijn gekomen vanwege deze mysterieuze waan. Het woord ‘Waan’ betekent eigenlijk ‘onjuiste gedachte’. Apart dat we hier dan zo’n belang aan hechten. In dit webinar doen we een aantal oefeningen over hoe je uit de ‘Waan’ kunt stappen en bij jezelf en je rust kunt komen.

3 maart: Langs Krachtplekken

Wat ons betreft is het beseffen dat we deel zijn van een veel groter geheel fundamenteel en daar zelfs van afhankelijk van wezenlijk belang. Te vaak denken we dat de mens het leven en de natuur kan controleren, een misvatting, zo blijkt dit tijdperk maar al te veel. Het aardige is dat het weer verbinden met de aarde, met de natuur, met schoonheid zo simpel en fijn is… Deze avond gaan we een aantal bijzondere plekken langs. We geven beelden op het scherm, maar vooral kun je ervaren! Alles is verbonden en energie heeft geen last van afstand.

 22 maart: Omgaan met te volle borden

Velen ervaren grote druk en veel stress. Hoe ga je daarmee om? Hoe laat je los en hoe laad je op? Deze avond krijg je hiervoor een aantal praktische, energetische handvatten. Doe mee, ontspan en geniet!

 

 

 

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Trainer

Tjeerd Gorter

Voor wie?

Iedereen

Kosten

Gratis

Inschrijven

Stuur een mail aan [email protected] Je ontvangt dan nadere informatie.