Tools for a Splendid Life Online

1 t/m 2 mei 2022

< Terug naar overzicht

Met bewustzijn, intuïtie en energie naar meer plezier, vervulling en geluk!

…Energie waarnemen… Nieuwe energie… Voorbij de waan van de dag… Vertrouwen…

Kerst Korting t/m 10 januari 2021

Wat ook je vragen zijn over je leven, je keuzes, je relatie, gezondheid of werk: er is altijd de verbindende heldere oceaan van energie van bewustzijn, intuïtie en intentie, waarop je kunt afstemmen.

20081012_DSC_9176

In deze training leer je af te stemmen op je eigen essentie. De ratio ken je waarschijnlijk al wel, in deze training leer je vooral over je onderbewuste en je traint intuïtie, voelen en echt weten tot een betrouwbaar kompas in je dagelijks leven.

Dit brengt je meer vertrouwen, meer kracht, helderheid, gemak en energie. Je gaat jezelf op een andere manier kennen en dat brengt je bij jezelf. Je gaat als vanzelf je leven op een meer comfortabele manier leiden en misschien wel andere, meer passende wegen bewandelen.


De rivier komt uit de berg, het onderbewuste wordt zichtbaar en bewust

De training is een praktische mix van weten, voelen, visualiseren en ervaren. De ‘Tools’ zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven en je hebt er je verdere leven plezier van. Daarnaast werkt het diep door in je manier van zijn en manifesteren en het brengt al langer gewenste veranderingen in gang.

Concreet leer je het volgende over de energetische principes:

  • Energie: hoe je het waarneemt, hoe het werkt, hoe je dit voor jezelf en je eigen welzijn en veranderingen kunt gebruiken. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Je gaat je eigen energiefrequentie verhogen.
  • Je eigen persoonlijke ruimte: je leert om in verschillende situaties en gesprekken goed bij jezelf te blijven.
  • Loslaten van wat niet meer past, aandacht en aanwezigheid, over hoe oude perspectieven werken, moeite, etc.
  • Over ratio en intuïtie en hoe je op je innerlijk weten kunt vertrouwen.

De training is een echte ‘ervaar- een doe-training’, het is een mix van ‘energie stromen’, voelen, visualiseren en ervaren. We helpen je de wijsheid van je ziel en van de ‘energiewereld’ te laten doordringen in je dagelijks leven.

Ook als je de training ooit al ‘live’ gedaan hebt is deze training een aanrader, je hebt dan alle basisoefeningen opgebouwd in 40 jaar intuïtieve ontwikkeling tot je beschikking: voor jezelf om nog eens te herhalen of bijvoorbeeld voor in je werk. 

Het trainingspakket bevat:

  • 10 lessen die je via een besloten kanaal op youtube kunt afluisteren. Je hebt hiervoor alleen een gmail account nodig of een mailadres dat gekoppeld is aan een googleaccount. De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, vaak aan de hand van soms duizenden jaren oude kennis, die we in de loop der jaren uit onze vele reizen naar bijzondere gebieden en lokatie hebben gehaald.
  • Een beknopte reader met uitleg en achtergrondinformatie.
  • 5 losse oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.
  • Eenmalig een skypesessie waarin je je vragen kunt stellen, je kunt hier zelf een afspraak voor maken. Je kunt overigens altijd een mail sturen of even bellen als je ergens tegenaan loopt
  • Alle lessen en materialen staan in Google Classroom

Introductieles doen of ‘live-‘uitleg over de training

Klik hier voor een introductiefilmpje.

En hier voor les 1 (de enige vrij beschikbare les).

Kosten

De kosten voor het trainingspakket zijn €175. Tot 10 januari 2021 is er Kers Korting. Je betaalt nu slechts €125!

Na deze training

Na deze module kun je in de opleiding De Grote Reis stappen, waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Dit doe je ‘live’, dus niet online, omdat het zonder andere mensen gewoon niet gaat. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.
Online zijn er vervolgmogelijkheden om thematrainingen te doen, zoals Overgave en Vertrouwen en Wijze Besluiten nemen.

Aanschaffen

Hieronder kun je je gegevens invoeren en betalen (onder Boeken).  Je krijgt dan uiterlijk binnen 2 dagen toegang tot het pakket. Maak je gebruik van de kerstkorting, vergeet dan niet de andere optie op 0 te zetten.

PRAKTISCHE GEGEVENS

Boeken

Dit evenement is uitverkocht.