Organisaties lezen, een korte training

12 maart 2020
19:00 - 22:00

< Terug naar overzicht

Doordringen tot de ‘kern van de zaak’

We krijgen veel vragen over organisatiereading en om dat te trainen. En terecht, organisatiereading is wat ons betreft in de toekomst een onmisbaar onderdeel bij organisatieveranderingen. Een reading geeft in anderhalf uur een bijzonder helder doorzicht over waar een organisatie mee stoeit, over de cultuur en over waar men heen wil (en vandaan komt) en wat de weg daar naar toe zou kunnen zijn.

We gaven hier eerder uitgebreid les over in het lange Master Blok over Systemen. Dit blok wordt momenteel niet aangeboden. Daarom organiseren we een korte intensieve training van vier avonden, waarin we de essentie van het fenomeen organisatiereading trainen.

We behandelen hierin alle elementen van het doen van een organisatiereading. In de laatste avond kun je ook mensen van buiten met een organisatie-casus aanmelden om op te oefenen.

Deze training is voor iedereen die De Grote Reis bij Splendid heeft gedaan of een readingopleiding elders. Ook oud-deelnemers van het Masterblok die dit fenomeen weer even willen opfrissen zijn welkom.

Data en lestijden: Vier donderdagavonden: 12, 19, 26 maart en 9 april van 19.00 – 22.00.

Trainer: Tjeerd Gorter

Kosten: €150

PRAKTISCHE GEGEVENS