Splendid Bezinningsweken

17 maart 2020
09:30 - 10:30

< Terug naar overzicht

Een uitnodiging om nieuwe wegen in te slaan!

20% korting op de online trainingen en readings tot 1 juni

Het zijn vreemde tijden. Ineens staat het leven stil. Er is veel verwarring en onrust. We staan op een punt dat we niet kennen en waarvan we moeten uitzoeken hoe we er mee omgaan en hoe we verder gaan, als mensheid én als individu. Het is daarmee ook een uitnodiging om nieuwe wegen te verkennen en in te slaan, zowel als collectief als individueel. Laten we niet vergeten dat er al meer soortgelijke uitnodigingen lagen in de vorm van de crises in biodiversiteit, landschapsdegeneratie, klimaat, voedselvoorziening, volksverhuizingen en ook in overmatig grote aantallen mensen met stress en burnout. Het is linksom of rechtsom -ook als het virus het leven niet meer domineert- tijd voor bezinning en transformatie.
De komende weken en mogelijk maanden benutten we om een aantal online lessen te geven die je zicht op het geheel geven en ook op hoe jij je daarin beweegt. Het beoogt je werkelijk ’thuis te laten komen ‘. Hierbij alvast een eerste meditatie.
Daarnaast heb je misschien zin en tijd deze periode van bezinning te benutten om bij jezelf en je echte verlangens en waarden uit te komen. Je krijgt daarom t/m 1 juni 20% korting op alle online trainingen en oefeningen.

Opgeven: via de mail [email protected]

Concreet zijn er de volgende mogelijkheden

Livestreamlessen

Regie en transformatie in onzekere tijden
We schouwen in drie gekoppelde lessen in de energie van de ontwikkeling van de mensheid en werpen een blik op het grotere geheel, in de tijd en ook onder de laag van verwarring en collectieve angsten. Vervolgens onderzoek je hoe dit verhaal jou als individu raakt en waar het je in de kern toe uitnodigt. Zo onderzoek je wat ‘de waan van de dag’ met je doet, zowel in deze actualiteit als in je ‘normale’ dagelijkse leven. Vervolgens maak je ruimte om oude gewoontes los te laten en nieuwe keuzes te maken en regie te nemen over jouw leven in deze tijd. 3 donderdagavonden op 23/4, 7/5 en 14/5, van 19.00 – 20.30. Kosten voor de drie lessen: €60. Opgeven: [email protected]

Losse energielessen via de Livestream. Gewoon doorstromen met iedere keer een ander ’thema van de dag’. Mogelijkheden woensdagochtend (8/4, 15/4, 22/4, 13/5, 20/5 en 27/5 van 9.00 – 10.30). Je kunt je per keer opgeven: kosten voor een sessie: €20. Opgeven via [email protected]

Online trainingen die je doen groeien

Dit zijn trainingen die als uitgebreide en volwaardige lesseries op youtube staan. Je kunt de lessen zo vaak doen als je wilt, op de tijd die jou het beste uitkomt en je hebt het materiaal vanaf je inschrijving permanent tot je beschikking. Het bevat mooi materiaal uit de diepte van een lange traditie van bewustzijnsontwikkeling.

De basistraining Tools for a Splendid Life: over intuïtie, over energiebalans, loslaten van stress, moeite, oude ballast of bijvoorbeeld oude belemmerende overtuigingen. Het geeft je ruimte, gemak, plezier en brengt je thuis. Life changing… https://splendid-life.nl/activiteit/tools-for-a-splendid-life-e-learning/ Voor iedereen die wil starten of die de beschikking willen hebben over het lesmateriaal van deze klassieker.

Overgave en Vertrouwen: Deze lesserie leert je diep van binnen te luisteren naar wat voor jou wel en niet waar is en wat niet, het helpt je controle los laten en het geeft je de moed volstrekt onvoorwaardelijk en in vertrouwen je stappen te zetten. Mensen geven terug dat deze training echte veranderingen geeft.

Wijze besluiten nemen: Een blok van 4 online-lessen over hoe je kunt vertrouwen op wat jij weet. Het is een uitnodiging om daadwerkelijk wijze besluiten nemen over dat dan ook en daarop te vertrouwen. https://splendid-life.nl/activiteit/online-training-wijze-besluiten-nemen/

Een gecombineerde livestream en onlinetrainings-boost: op 3 april start een serie van 6 livestreamlessen, waarin je de belangrijkste basis-intuïtie-energiegereedschappen krijgt aangeboden. Deze kun je separaat doen of aanvullen met de hele cursus die op youtube staat. Er is een combinatiekorting met deze volledige basistraining (Tools for a Splendid Life). De data en tijden van de livestreamlessen: 3/4, 10/4, 17/4, 24/4, 8/5 en15/5. Kosten lessen €120.

In combinatie met de volledige onlinetraining betaal je slechts €225. Na dit pakket kun je overigens in onze opleiding De Grote Reis stappen, een intens jaar van avontuur, gemak en groei!

Pakket van 29 meditaties en oefeningen: Serie van 25, thematisch verschillende MP3-meditatie-oefeningen met daarbij 4 uitgebreide warming-up-efeningen (dus niet via youtube). Je kunt ze op al je apparaten zetten en doen wanneer en zo vaak jij dat wilt! De ervaring leert dat veel mensen de oefeningen heel regelmatig doen en daar veel baat van hebben. Anderen zoeken juist zo nu en dan een thema-oefening naar aanleiding van iets dat zich in het dagelijks leven aandient. Klik hier.

Net uitgebracht! Veldcollege en MP3-oefeningen: Ervaren van Krachtplekken. Dit veldcollege is voor iedereen die praktisch wil leren of verdiepen hoe je kracht- en natuurplekken kunt voelen en wat dit voor je leven kan betekenen. Zowel de ervaren ‘plekken-bezoeker’ als degenen, die hiermee willen kennismaken, komen aan hun trekken. Het pakket kost slechts €35 en bestaat uit een college op film (18 minuten), een reader, 8 MP3/MP4 oefeningen en het Minicollege Energie van een Plek. Klik hier voor de informatie.

Readings via Skype, Whatsapp, Facetime of Zoom

We doen de readings voorlopig even via digitale media. Heb je vragen over wat dan ook en is dit een goede tijd voor je, dan kun je een reading laten doen. De skype-readings geef ik t/m 30 april met 20% korting ten opzichte van het normale tarief. Je kunt per mail een afspraak maken.

 

 

 

PRAKTISCHE GEGEVENS