Lessen van de aarde

Twee gekoppelde dagen: 29 mei en 12 juni
10:00 - 16:00

< Terug naar overzicht

De aarde spreekt in alles, we hoeven alleen maar te luisteren…

De aarde is met haar 4,5 miljard jaar de oudste en meest succesvolle organisatie. Het is op meerdere niveaus een levend organisme waarin alles subtiel in elkaar grijpt. Door goed op de aarde af te stemmen en ernaar te leren luisteren, leren we ontzettend veel en we komen weer terug bij onze eigen natuur. Toch richten we onze maatschappij in, alsof we óp leven en niet in samenwerking ermee. In de reizen ‘resoneren’ we natuurlijk continu op de informatie en wijsheid van de aarde. In deze twee buitendagen lopen we de specifieke kwaliteiten van de aarde en de natuur langs en je herontdekt ze door ze tot in je cellen te ervaren.

Je kunt bij deze kwaliteiten denken aan:

  • De aarde en natuur oordelen niet en zijn volstrekt neutraal.
  • Alle processen op de aarde zijn gericht op harmonie, balans, groei en leven.
  • De aarde is altijd in beweging. Er staat nooit iets vast.

En zo heeft de aarde nog wel meer te laten zien, voelen en ervaren. Dat gaan we doen in twee buitendagen. Je gaat dieper gronden, gemakkelijker in jezelf zijn en je stemt je meer af  op de natuurlijke stroom van het leven. Je kunt hier daarna altijd weer op afstemmen, welke situatie zich ook voordoet.

Uiteraard doen we dat door regelmatig stil te staan en de stilte, het licht, de beweging en de schoonheid tot in onze cellen te voelen. We doen naast het ‘energie stromen’ ook wat ‘Bosbad-achtige oefeningen’. Het fenomeen bosbaden is in de jaren tachtig door de Japanse regering ontwikkeld, omdat ze wisten dat natuur direct een positief effect heeft op gezondheid, mentaal en fysiek.

 

       

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

De dagen:

29 mei: Aan de kust bij Bergen en de Schoorlse Duinen, waar we alle elementen bij elkaar hebben: water/zee, lucht/wind, aarde/duinen en uiteraard de zon…

12 juni: In het hart van de bossen in de Veluwe. In het centrum van onze eigen ‘wouden’. De exacte plek wordt nog bekend gemaakt.

Trainer

Tjeerd Gorter

Locatie

Bergen/Schoorlse Duinen en hartje Veluwe

Voor wie?

Voor iedereen die twee dagen de aarde wil genieten en haar tot in alle cellen wil ervaren en dat mee wil nemen naar huis

Aantal deelnemers

6-14

Kosten

Lesgeld €105

Extra informatie

Neem kleren mee passend bij het weer en neem eten en drinken mee. Waar er koffie is, zullen we zeker even gaan zitten, maar het grootste deel zijn we op stap.

Inschrijven

Hieronder via de link. Als deze niet werkt, stuur dan een mail aan: [email protected]

Boeken

Ticket Prijs Aantal
Lessen van de Aarde €105,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden