“Er gaat niets boven Groningen” Een weekeinde lang langs terpkerkjes, krachtplekken, Lauwersmeer en een stukje van Noord-Drenthe met een hunebedje en het dal van de Drentse Aa. Meer informatie volgt uiterlijk 1 februari. Je kunt je vast voorinschrijven. We houden je dan op de hoogte.

In de stilte van de wouden van de Veluwe Uitgestrekte bossen, heidevelden, grafheuvels en vooral stilte. Twee dagen wandelen en opladen in een van de grootste bosgebieden van Europa. Meer informatie volgt uiterlijk 1 februari. Je kunt je wel vast voorinschrijven. We houden je dan op de hoogte.

De burcht van Oostvoorne, de oude bossen, kust en een vleugje Maasvlakte Meer informatie volgt uiterlijk 1 februari, Je kunt je vast voorinschrijven, we houden je dan op de hoogte.    

Vroeger bestond de streek van Den Bosch uit moeras met een aantal verhogingen in de vorm van donken (rivierduinen). Op deze donken hebben logischerwijze de eerste menselijke activiteiten plaatsgevonden. De markt, met de oude put en het beeldje van Maria op een pilaar ligt op zo’n de donk. Deze plek is feitelijk de echte kern […]