Verrassend Vlaanderen

1 t/m 2 september 2018

< Terug naar overzicht

Vlaanderen heeft vele bijzondere plekken. Het wordt een tocht door Oost en West Vlaanderen, waarbij we in twee dagen een mooi overzicht over de krachtplekken van de Vlaamse streken krijgen.
Onder het drukke Vlaamse land is veel te ervaren. De levensenergie van de aarde stroomt hier ‘dicht onder de oppervlakte’. We hoeven eigenlijk alleen maar de heuveltoppen en de kapelletje te volgen en de pareltjes rijgen zich aaneen.
We verzamelen op zaterdagochtend 1 september om 8.30 in Den Hout in Brabant bij een eeuwenoude eik. Hier maken we contact met deze mooie plek en vandaar uit trekken we Vlaanderen in. We zullen plekken bezoeken als Denderleeuw, Geraardsbergen, Leewergem in België en toeren tot en met zondagmiddag 2 september langs de nodige krachtplaatsen! Op iedere plaats staan we uitgebreid stil en doorvoelen de essentie van de energieplek.

Klik hier voor een uitleg, opgenomen op de Oudenberg, ofwel de Muur van Geraardsbergen.

Praktische gegevens

Reisleider: Tjeerd Gorter

Overnachting €50-€80, afhankelijk ook of je een 1-persoons- of 2 persoonskamer hebt. Deze betaal je zelf ter plaatse.
Maaltijden: 1 avondmaaltijd en een lunch op zondagmiddag. Voor de eerste dag neem je zelf een lunchpakket mee en je kunt dit aanvullen met soep of koffie ter plaatse. We reizen zoveel mogelijk gezamenlijk in eigen auto’s. De kosten worden gedeeld. Het hotel is nog niet bekend.

Lesgeld: €75.

Meenemen: spullen voor 1 overnachting, kleding aangepast aan het weer, lunch voor eerste dag.

Voor wie: Voor iedereen die het leuk vindt krachtplaatsen te bezoeken en deze te ervaren. Op elke plek worden energetische ‘ervaar-oefeningen’ gedaan. Reizen zal hierna nooit meer het zelfde zijn!

Inschrijven: Stuur eerst een mail, in verband met beschikbaarheid. Na het ‘ja-woord’ kun je je hieronder formeel inschrijven.

PRAKTISCHE GEGEVENS