Cornwall en Devon met ondernemers

8 t/m 12 oktober 2020

< Terug naar overzicht

Op reis om je weg naar de toekomst te vinden

We hoeven je niet te vertellen dat de jaren 20 radicaal zijn begonnen.
Iedereen praat over verandering, niemand weet hoe dat er concreet uitziet. Terug naar het oude kan niet als het oude er niet meer is. Aanpassen is makkelijker gezegd dan gedaan. Heel veel ondernemers lopen met cruciale vragen rond, terwijl er nauwelijks tijd en rust is de antwoorden te vinden.

We gaan daarom op reis met een kleine groep ondernemers om met hoofd, hart en ziel gezonde ondernemende keuzes te maken voor de toekomst. Op reis om thuis te komen dus.

In de prachtige omgeving van Cornwell in Zuid-Engeland zijn vele bijzondere en magische plekken te vinden. Het landschap wijst ons hier de weg. Onder begeleiding van een intuïtie begeleider (Tjeerd Gorter) en business coach (Jerry van den Broeke, This Life) kijken we achter de schermen van de verhalen van dit land en gebruiken dat voor onszelf.

Elke dag bespreken we een vraag die de reisgenoten bezighoudt. Bij terugkomst ligt de vraag nog in Engeland en heb je het antwoord mee naar huis genomen. Je bent mentaal verrijkt en fit voor de volgende stap in je werk en leven als ondernemer.

Bedoeld voor: zelfstandig ondernemers, ZZP’ers, directeur eigenaren, leiders, autonome professionals, consultants
Reisplanning: vertrek 8 oktober, terugkomst 12 oktober 2020
Aantal deelnemers: 6-8
Tarief: 1.595,- excl. btw per persoon, excl. vlucht en eigen consumpties

Gaat de reis nu niet door vanwege extreme externe omstandigheden, dan zullen wij een alternatief voorstellen voor deze periode.

Spreekt dit je aan? Meld je dan aan via het contactformulier op de site van ThisLife of via [email protected]. Je kunt ook naar [email protected] We kunnen dan persoonlijk kennismaken. We hopen van je te horen!

PRAKTISCHE GEGEVENS