Overgave en Vertrouwen

Een thema van alle tijden in 7 intense lessen

< Terug naar overzicht

Over de onderstroom onder alles wat je doet en bent

Vertrouwen is een wat ongrijpbare energie, maar o zo belangrijk. Als je in vertrouwen bent, gaan de dingen meer vanzelf, loop je met plezier en gemak op je pad, je voelt je weerbaar. Als je het allemaal even niet meer weet of het vertrouwen weg is, verschijnen de spreekwoordelijke beren op de weg. Angsten, gepieker en getwijfel belemmeren je besluitvaardigheid en je bewegingen. Je kunt dan soms de neiging hebben alles met je hoofd te willen gaan besturen en controleren.
Overgave kennen we natuurlijk in soorten en maten: de monnik die zich overgeeft aan het goddelijke, de strijder die zijn leven overgeeft aan een heilig ideaal, de ondernemer die, ongeacht de omstandigheden gewoon voor zijn doel gaat of iemand die alles in handen van iets anders geeft (‘Ach ja, het moest zo zijn’). Wij scholen over de actieve overgave. Het gaat dan vooral om je leven in eigendom te nemen, af te stemmen op jezelf en op de aarde en de kosmos. In het hier en nu  gewoon zijn en gaan!

In deze praktische training maak je in de diepte contact met de energie van overgave en vertrouwen en laat je de lading van oude belemmerende ervaringen, emoties en overtuigingen los. Het geeft je rust, gemak, plezier, eigenwaarde en een diep gevoel over wie en wat je bent. En vergeet niet, in periodes dat het nodig is, haal je de training gewoon weer een van de plank. Het is met recht een training voor je leven!

Introductieles doen of ‘live-online’uitleg over de training

Klik hier voor een mondelinge toelichting en hier voor een introductieles.

Hoe gaat het in z’n werk?

Klik hier voor een korte Praktijktraining in overgave en vertrouwen.

Na deze training

Mocht je liever live les willen. Je kan dan in de 2-jarige opleiding De Grote Reis stappen waarin je het werken met energie verdiept en onder andere leert te ‘readen’ en te ‘healen’. Na De Grote Reis volgt nog een derde jaar, waarin je onder andere leert om systemen en organisaties te ‘lezen’.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

 

PRAKTISCHE GEGEVENS

Het trainingspakket bevat:

7 lessen die je via een besloten kanaal op youtube kunt afluisteren. Je hebt hiervoor alleen een gmail account nodig. De lessen bestaan uit ingesproken oefeningen, uitleg ertussen en korte colleges, vaak aan de hand van soms duizenden jaren oude kennis, die we in de loop der jaren uit onze vele reizen naar bijzondere gebieden en lokatie hebben gehaald.

Een aantal in te vullen lijstjes, die bij de training horen en een beknopte algemene reader met uitleg en achtergrondinformatie over het werken met energie.

5 losse oefeningen op mp3-formaat die je op je diverse apparaten kunt installeren en dus altijd bij je hebt.

Eenmalig een skypesessie waarin je je vragen kunt stellen, je kunt hier zelf een afspraak voor maken. Je kunt overigens altijd een mail sturen of even bellen als je ergens tegenaan loopt

Reductie op een uitgebreide reading van ons of van een van onze readers (deze kost nu, als je de training volgt €50).

Trainer

Tjeerd Gorter

Voor wie?

Aanbevolen wordt dat je iets aan ervaring hebt met intuitie-ontwikkeling, energie- of meditatiecursus

Kosten

€ 205

Inschrijven

Hieronder kun je je gegevens invoeren en betalen (onder Boeken). Je krijgt dan uiterlijk binnen 2 dagen toegang tot het pakket. Let op, er is tot 15 maart 2021 een actie. Je moet dan bij het invullen de normale prijs een 0 invoeren bij het aantal dat je bestelt (anders telt het op).

Boeken

Ticket Prijs Aantal
actieprijs t/m 15 maart 2021 €184,00 Uitverkocht
Algemene Voorwaarden
* Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden