Groepsreizen naar levenskrachtige gebieden en bijzondere plaatsen

Transformeren door de kracht van de natuur, aarde en wijsheid van oude culturen

Reizen naar zeer speciale plaatsen in vaak prachtige landschappen en ze op een unieke wijze beleven, dat is reizen met Splendid Travel!
Je staat gezamenlijk op de plekken stil en krijgt via simpele meditaties alle gelegenheid om de plekken te beleven, erop te resoneren en ervan te genieten.

De fijne groepen, de koffie met taart tussendoor, het gemak en het reizen zelf maken het geheel compleet. De reizen geven niet zelden kleine en grote blijvende veranderingen in je leven, waar je misschien al langer naar verlangde. Je stapt echt uit de waan van de dag in andere werelden, in prachtige verhalen en in innerlijke en uiterlijke landschappen.

Lees meer

LET OP: In verband met Corona is reizen op dit moment onzeker. Er is een uitgebreid programma voor 2021. Tot de zomer blijven we dicht bij huis, vanaf de zomer trekken we ook weer verder weg in de verwachting dat dit inderdaad mogelijk is. Je kunt je voor de meeste activiteiten wel vast vrijblijvend inschrijven. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten want veranderingen kunnen snel gaan in deze tijd!

Kaarten en excursie-app

In voorbereiding: Excursies met ingesproken meditaties

Route-app met beschrijvingen en meditaties door meest bijzondere gebieden  

Dit wordt binnenkort ingevuld

Nederland: excursies en weekeinden

Reizen buitenland

Winterwende in Newgrange

Rondom 21 december 2023

Informatie volgt

DE INTERACTIEVE KAART: geef inspirerende plekken aan ons door en wij zetten het op de kaart.

Voor iedere reis dragen we per deelnemer af aan Justdiggit. Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren in Afrika te inspireren en activeren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen.