Reis naar de piramides van Bosnië

5 t/m 13 november

< Terug naar overzicht

De geschiedenis van de mensheid in een ander licht

 

In 2005 werd in Bosnië een spectaculaire ontdekking gedaan. Volkomen overgroeide heuvels bleken piramides te zijn. Volgens schattingen zou het gaan om bouwwerken van mogelijk meer dan 30.000 jaar oud. Het gaat om een gigantisch complex van meerdere piramides, waaronder grote netwerken van tunnels zijn gevonden. Nog steeds worden nieuwe tunnels opgegraven.

Dit alles werpt een spectaculair nieuw licht op onze geschiedenis. Hoog tijd om dit te onderzoeken!

      

In totaal besteden we drie – vier hele dagen bij de piramides. Iedere dag zullen we in de healing-ruimte in de tunnel te vinden zijn. Daarnaast bezoeken we steeds de verschillende piramides, snuiven de energie op en bezoeken ook nabijgelegen plekken, zoals een site met enorme stenen bollen. Zijn deze op natuurlijke wijze ontstaan of niet? We gaan het onderzoeken.

      .

In de week gaan we ook 2 dagen op reis naar het zuiden. Hier reizen we naar de bouwwerken van Daorson, bezoeken we de in de prehistorie gebruikte grotten van Badanj en uiteraard genieten we van de enorme watervallen van Kravici. Waar we kunnen reizen we ook nog langs een enkele van de necropolissen die het land rijk is!

We eindigen de week weer bij de piramides om de energie hier nog een keer in te ademen en door te laten dringen!

Ontdek je mee?

 

 

 

 

 

 

                   

PROGRAMMA

Het globale programma is als volgt. We brengen een aantal dagen door in het piramide gebied. Zoals gezegd, iedere dag zullen we ook een uur in de tunnels met hun mooie healing-energie doorbrengen. Uiteraard beklimmen en ervaren we de piramide van de Zon, de Maan en de Draak. Ook staan we uitgebreid stil op de vitaliserende Tumulus op een paar kilometer afstand van Visoko.

Een dag reizen we noordwaarts naar de stenen bollen en gedurende twee dagen zijn we in het zuiden te vinden in Mostar en omgeving met onder meer de grotten van Badanj, de ruïnes van Daorson en de watervallen van Kravici en het Derwisj house in Tekija.

Reisleiding

Tjeerd Gorter

Hoe reizen we?

Ter plaatse in een busje. Over de reis naar Bosnië volgt meer informatie.

Voor wie?

Iedereen

Aantal deelnemers

6-12

Kosten

€1045, inclusief onderdak, vervoer ter plaatse, begeleiding, MeruTravel, toegangen, ontbijt. Exclusief reis naar Bosnië, lunch en diner (het eten is goedkoop daar).

Inschrijven

Stuur een mail aan [email protected], je krijgt dan meer informatie over het boekingsproces.