Oude eigen en universele kennis integreren in jouw leven

12 oktober
19:15 - 21:45

< Terug naar overzicht

Langs ongebaande paden door de poort van transformatie

We leven in een boeiende tijd. Er is meer beweging dan in lange tijd het geval was. Er is natuurlijk altijd beweging in het leven op aarde, zelfs als het windstil is. Soms wat meer en soms wat minder. Soms bloeit een cultuur, dan weer verdwijnt ze en is het tijd voor een ander bewustzijn en nieuwe manifestatie van levensvormen. Dit is altijd zo geweest, kijk maar naar de opkomst en ondergang van de piramidebouwers, de megalithische bouwers van immense bouwwerken, de cultuur van de kelten, het grote romeinse rijk, de christenen etc.

Op dit moment lijken we toch wel te zijn aanbeland in een stevige overgang tussen twee tijdperken in, veel breder dan het zichtbare probleem van het virus. Dit moet ook wel. We hebben maar één planeet en de strategie van leven en overleven die we hebben gehanteerd kan simpelweg niet langer op deze planeet. Het is aan ons of en hoe we door deze poort van bewustzijn hierover en over onszelf stappen. Een prachtige uitnodiging! En een urgente.
Iedereen ervaart deze tijd weer anders. Sommigen geven mee vorm aan een onbekende uitkomst, anderen zetten hun leven om, weer anderen hebben moeite met de snelheid, de verwarring en angsten. En soms is het ook gewoon een combinatie. De training helpt om hier regie en eigendom over te krijgen, vanuit zicht en bewustzijn.

 

In deze training delen we onze kennis over de aarde en de samenhangen, we laten je ‘Gaia’ voelen, we kijken naar de geschiedenis: is deze echt gelopen is zoals we geleerd hebben, welke heftige gebeurtenissen op het einde van de laatste tijden spelen nog in ons onderbewuste door? We nemen de kennis over de aarde van de ‘indigenous people’ mee en verbinden dit alles met je eigen verhaal en wezenlijke geschiedenis.  Je brengt alles bij elkaar wat je weet en wat je ooit hebt ervaren bij elkaar en je verbindt dit met je verlangens en intenties en met wat ‘er wil gebeuren’. Doel is om jezelf vrij te maken, te inspireren en te voeden in het zetten van je stappen op de ongebaande paden die voor je liggen.

 

 

 

De training bestaat uit 8 online-zoom lessen, een beknopte reader en 8 MP3-meditaties (die ook apart zijn te verkrijgen). Het is zo een complete gereedschapskist waarmee je met vertrouwen, moed en plezier de avonturen die voor ons liggen aan kunt gaan. Je stapt uit de waan van de dag.

De werkvormen zijn wat diverser dan je gewend bent in onze trainingen. Het is een mix van ervaren, energie stromen, uitwisselen, verhalen en het delen van kennis.

Trainingsdoelen: 

*Van angst voor veranderingen naar het omarmen ervan. Mee plezier en gemak bewegen met de grotere stroom en van hier uit creëren en vorm geven. Vertrouwen en overgave dus…

*Van controle, analyse en ratio naar wezenlijke regie en eigendom, moed en levensvreugde

*Beschikbaar krijgen van verschillende universele en tijdloze bronnen van kennis over leven.

*Bewust afstemmen op het ‘veld van levensenergie’, waar het universum mee is doordrongen

*Kijken vanuit samenhangen en het grotere geheel in plaats van naar incidenten: alles hangt met alles samen…

*Het vinden van je eigen centrumpunt en bij jezelf blijven en genieten

*En, hoe vaak je misschien ook gegrond hebt, er is hier vast en zeker nog een en ander te verdiepen om het echt te maken. Je gaat in de kern de aarde, haar schoonheid en jouw relatie ermee opnieuw voelen en van daaruit leven en transformeren.

Klik hier voor een mondelinge toelichting.

We combineren twee prachtige gebieden van kennis en weten, opgedaan in de afgelopen 40 jaar:

De Geografie met kennis over de aarde en samenhangen en de wijsheid van 1000-en jaren van oude volkeren over bewustzijn, intuitie en leven in verbinding met en op de aarde.

PRAKTISCHE GEGEVENS

8 online-live lessen via Zoom

8 uitgebreide en losse meditaties

Thema’s:

Gaia, de aarde! Terug naar de basis en je opnieuw met onze planeet te verbinden

Je eigen geschiedenis: essentie, je oorsprong, jouw verhaal van persoonlijkheid en ziel door de tijden heen

Geschiedenis van de mensheid. Kwaliteiten uit jouw geschiedenis door de levens heen, terughalen

Poorten en overgangen en ongebaande paden. Hoe doe jij dat?

Strategieën van ‘leven en overleven’ uit familie en cultuur. Wat dient jou niet meer?

Effectiever veranderen

Integratie. Terug naar samen met de aarde…

Trainer

Tjeerd Gorter

Locatie

8 Online lessen via zoom, in combinatie met 8 MP3 oefeningen

Voor wie?

Voor iedereen die terug naar de basis van leven en ervaren wil en van daaruit wil groeien en de toekomst mee vorm wil geven.

Deelname

Het is aan te bevelen enige ervaring met meditatie en 'energie- en intuitiescholing' te hebben.

Aantal deelnemers

6-18

Kosten

€ 290 voor de lessen inclusief de MP3 meditaties

Extra informatie

Alle data op een rijn: dinsdagavond 12/10, 26/10, 2/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/12 en 14/12 , 19.15 - 21.45, via Zoom

Inschrijven

Je kunt je via de mail opgeven, [email protected]